Just Play :)
W poniedziałek 2 czerwca o godzinie 16.00 AC Milan podejmował przyjezdnych FC Liverpool. AC Milan posiadał atut swojego boiska, ale nie można też ukrywać, że również i umiejętności. Po meczu trener FC Liverpool, pan Falco, przyznał, że nie zaniedbał swoją drużynę. Nie dziwi dlatego wynik 6:0, który i tak nie jest wygórowany. Feta w Milanie, tak duże zwycięstwo cieszy kibiców i zarząd, ale fotel lidera, który trafił do nich na dłuższy czas - jeszcze bardziej. Mają oni teraz psychologiczną przewagę na Katalończykami, którzy mimo 2 nierozegranych meczy tracą tylko 5pkt. Każda strata punktu okaże się przedłużeniem fety w Milanie, czego nie pragnie żaden zespół z naszej Ligi
Ostatnio edytowany przez Kapik (2008-06-03 12:21:28)
Falco dostał prezent w postaci 2 wygranych więc jego przegrana została podwójnie nagrodzona. Przynajmniej zakończyliśmy rundę wiosenną, minus jeden mecz, który chłopaki rozegrają, a jak nie to dostaną kary Przynajmniej, ktoś rozgrywa swoje mecze
. Mam nadzieję, że dotrwamy do końca, bo narazie to jest jeden wielki bajzel, który do środy zostanie naprawiony
No więc w spotkaniu z Interem Mediolan miałem duuużo szczęścia, ze względu na zero grania w ostatnim czasie w Fife . Kuba był wymagającym przeciwnikiem, a na dodatek dręczyła mnie cały czas ta porażka, w ubiegłej rundzie jakiej doznałem z Interem (1:0). Więc nie było mi łatwo wygrać ten mecz, ale zmobilizowałem się i przełamałem